Endişeye gerek yok..!

Endişeye gerek yok..! Endişeye gerek yok..!
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi'nden Başkan Özcan'ın 3 günlük tatili ile ilgili resmi bir açıklama yapılmaması nedeniyle özellikle sosyal medya ınfluencer olması sebebiyle fanları, takipçilerinin endişelendiği Tanju Özcan'ın nerede olduğu sorusu cevap buldu.

CHP’den kendi ifadesiyle “Kapının önüne koyulduktan” sonra stresli günler yaşayan ve 4.5 yılı siyasi kavgalarla geçirdikten sonra döndüğü Bolu’da seçime yönelik yaptığı makyaj çalışmaları ile 1 aylık Belediye Başkanlığı temposu sonrası yorgun düşen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, soluğu yine Kıbrıs’ta almış.

Kıbrıs’ın tarihi ve turistik mekanlarına olan hayranlığı nedeniyle sık sık arkadaş grubuyla kısa süreli tatil için Kıbrıs’ı tercih eden Tanju Özcan, çıktığı 3 günlük tatilde de Kıbrıs’ta olduğu iddia edildi.

Bolu’dan iş insanı arkadaşlarıyla grup halinde gidilen Kıbrıs seyahatlerinin bir yenisine daha Çarşamba günü başlayan Tanju Özcan, bu sefer yanında sadece Bolu Belediyesi’nde müteahhitlik işi de aldığı öğrenilen yakın dostu bir iş insanıyla Kıbrıs tatiline gittiği iddia edildi.

10 Ekim Salı akşamını İstanbul’da geçirdikten sonra 11 Ekim Çarşamba günü uçakla yavru vatana geçiş yapan Tanju Özcan’ın yakın dostu ile çıktığı Kıbrıs tatilinden Cuma günü döneceği iddia edildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Yuksel14 (7 ay önce)
    valla topu aynı başıda sonuda tüm siyasetcisi yeme içme derdinde...aynı işi alaattin ve iş verdikleri gizli ortakları ve en çokta çarıkcıyla sık sık italya-isğanya ve taylant ta ortama gidiyordu..şimdi daha yrt dışına çıkmışlığı yok ozaman beleşti...saltanatlık bitti iş bitti siyasetin en kötü yanı koltuk gittimi iş bitiyor bırak işi tanıyan matap olanda kalmıyor....çarıkcı yanında bile gözükmüyor artık..
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler